Parchetarul-VIP

Unii oameni se comportă ca vedetele, chiar dacă n-au nicio treabă cu ele. E vorba despre acei oameni care nu-ți răspund la mailuri cu săptămânile, cei pe care îi suni și nu se lasă găsiți. Au numărul tău salvat, știu că îi suni, dar nu le pasă. Așa e parchetarul meu, omul care mi-a pus pachetul în apartament. Îl sun de peste 3 luni. Nu răspunde. Îi scriu mesaje. Nu răspunde. Mailuri. Crezi că răspunde? Cred că asta e o strategie de PR sau ceva de genul ăsta.

Totul e relativ în viață. Dacă ai ajuns la cel mai important om din țară și crezi că le poți face pe toate, te înșeli. Dacă îți răspunde președintele la mesaj, nu înseamnă că o va face și parchetarul. Aici tehnicile jurnalistice nu țin, purtătorii de cuvânt nu ajută. Numărul de telefon al parchetarului e mult mai ușor de obținut, dar nici nu te ajută cu ceva. Concluzia: prefer să intervievez președinți, primari, parlamentari, șefi de firme, decât parchetari. Sunt mult mai ușor de găsit, de convins și e infinit mai ușor să vorbești și să te întâlnești cu ei.

Update: am aflat pe surse că parchetarul meu trăiește. Acum să vedem cum pot ajung să și VORBESC cu el. Și, mai mult, să-l conving să vină să repare ce-a făcut prost. Asta da provocare! Ține-mi pumnii.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s