De ce nu cântă Loredana Groza la duș. Vezi aici detaliul care nu te va ȘOCA nici în o mie de ani

Cânt la duș, deși nu am niciun gram de talent la cântat. Încerc să nu fac asta, mai ales pentru vecini, care nu au nicio vină, dar nu prea reușesc.

Loredana Groza nu cântă însă la duș și nici nu e o devoratoare de muzică -asta mi-a spus la Poveste la cafea, rubrica pe care o realizez la Napoca FM. Preferă liniștea, atunci când nu lucrează la vreun album.

Paparazzi sunt pe urmele ei, abia așteaptă să o prindă nemachiată (e plin de titluri de genul “vezi aici poze cu Loredana FĂRĂ MACHIAJ”) sau ieșind din vreun club la braț cu vreun tânăr misterios (“CINE e tânărul MISTERIOS, Loredana?”). Loredana spune că nu citește tabloide, așa că nu o afectează ce scriu unii și alții. N-am înțeles niciodată de ce ar putea cineva să își piardă timpul limitat și atât de prețios căutând bârfe și citindu-le, dar asta e natura umană, mi s-a spus, așa că nu mai caut explicații. Totul e șocant (scris cu majuscule), incredibil și nemaivăzut. Aici e fără șoc și groază.

Eu nu m-am cocoțat în copac să o filmez de după perdea, am invitat-o la o cafea și am vorbit cu Lori despre schimbări, paparazzi, lectură, fițe de vedetă, muncă, bârfe și muzică. Nu vă va șoca nimic din interviu (sper), pentru că suntem tot mai greu de șocat, de când tabloidele încearcă să ne șocheze la fiecare pagină.

Am aflat și cum își bea Loredana cafeaua, ca să știți cum s-o pregătiți în cazul în care vreți să o invitați și voi la o cafea, cândva. Puteți asculta aici o parte din interviul neșocant:

Duminică, 1 martie, Loredana cântă la Cluj.

În fiecare zi de vineri, la Napoca FM îmi beau cafeaua (pe care de regulă nu o beau) cu un om pe care îl cunoașteți, iar eu vă invit să îl descoperiți într-un mod neoficial, la cafea.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s