Ultima zi la radio

Mâine va fi ultima mea zi la radio. Au trecut 10 ani de când am intrat prima dată într-un studio de radio. De atunci am avut puține și scurte întreruperi. Am trecut prin multe redacții și am cunoscut oameni dragi – unii mi-au fost colegi, alții invitați sau colaboratori – mă bucur că foarte mulți mi-au devenit prieteni.

Îl iubesc și îl voi iubi (radioul), dar e momentul să merg mai departe. Noi proiecte, alte oportunități, viitoare colaborări și aventuri așteaptă să fie trăite. Cred că experiențele din ultimii 10 ani mă vor ajuta pe viitor și sper că oamenii dragi rămân dragi și dacă nu mai lucrează împreună.

Nu voi spune că îmi este ușor zilele astea, în ultimele zile la radio. Și asta pentru că plec dintr-un loc pe care îl iubesc, în care am mulți prieteni, în care am crescut și care m-a schimbat constant (sper că în bine).

4

Radioul m-a învățat o mie de lucruri (și poate voi scrie despre asta cândva), m-a învățat să las emoțiile deoparte, m-a învățat să vorbesc cu un om ca și cum aș avea în fața mea o sută (dar și invers), m-a învățat să nu încerc să șterg greșelile, ci mai degrabă să mi le asum și să învăț ceva din ele, dacă e posibil.

Mă opresc aici, ca să nu dau în sentimentalism (dacă nu am făcut-o deja un pic).

Advertisements

6 thoughts on “Ultima zi la radio

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s