2016 va fi exact așa cum ni-l facem

Să nu ne amăgim: 2016 va fi exact așa cum ni-l facem fiecare dintre noi. Orice început e plin de entuziasm. Vrem să facem multe, avem planuri cât cuprinde și ambiția e prezentă cam peste tot. Dar ce facem pentru a ajunge acolo unde ne dorim? Puțini oameni am văzut care să nu fie entuziasmați de un nou început. Facem ceva concret sau doar visăm și ne dorim?

Aceasta e perioada în care ne urăm unul altuia an nou fericit, cu bucurii, sănătate și succese cât cuprinde. Am primit câteva mesaje de anul nou care sunau cam așa : “Noul an să-ți aducă X, Y și Z”. Îmi venea să răspund la mesaj cu un altul: “Nu anul nou ne aduce, ci noi ne așternem azi locul pe care vom dormi mâine sau peste un an”. Da, poate că sună a citat inspirațional, dar chiar cred asta: avem ceea ce semănăm, așa că îți urez să semeni acum, la început de an, ceea ce-ți dorești să culegi la finalul lui.  Și să fii așa cum îți dorești să fie oamenii din jurul tău.

Scriam mai sus despre entuziasmul de la început de an. Îmi doresc, pentru mine și pentru toți cei ce văd aceste rânduri, ca entuziasmul de acum să-l avem și peste 3 luni, peste 6 luni sau la finalul anului, când unele proiecte vor fi un succes, altele nu vor vedea lumina zilei, iar unele vor avea nevoie de serioase îmbunătățiri sau corecții.

2016

Să avem un an nou cu sănătate, multe oportunități de care să profităm cât mai bine, să avem parte de evenimente frumoase care să ne ofere energie, creativitate și putere. Să vedem locuri noi, să creștem și să fim mai buni, să ajutăm, să zâmbim mai mult și să-i facem și pe alții să zâmbească, să oferim încredere și sprijin, iar în jurul nostru să avem mereu prieteni vechi și noi. La mulți ani!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s