Se caută studenți care vor să fie performanți

La Cluj începe o cercetare de creștere a performanței academice în rândul studenților (indiferent de facultate/an de studiu, trebuie să fie studenți la nivel licență). O prietenă, Eszter, doctorandă la Psihologie, își face teza pe tema asta. Și mi se pare foarte tare subiectul! Ea a identificat o metodă care în străinătate a avut rezultate foarte bune la studenți: aceștia au crescut cu până la 2 puncte la examene în urma participării la studiu.

Ca sa testeze metoda, caută 150 de studenți care studiază la Cluj și care au medii sub 7.50 la examene sau care au note mai mari, dar sunt nemulțumiți de performanțele lor și vor mai mult. Chiar să dorească, nu doar să spună asta.

Cercetarea se va desfășura timp de 2 luni, începe în primăvară și se va realiza doar online. Toți participanții admiși în studiu primesc săptămânal un set de întrebări la care trebuie să răspundă în acea săptămână. La ce oră doresc, dar să fie sinceri, motivați și serioși, altfel rezultatele nu au cum să apară.

Știi persoane interesate?

  • Studenți care amână examene sau licența
  • Studenți care trec cu greu examenele
  • Studenți care deși au note bunicele, vor mai mult și nu știu cum să ajungă acolo

Cercetarea aceasta i-ar putea ajuta. Participarea e gratuită, dar angajamentul e obligatoriu pe toată durata studiului: 2 luni, cu logare săptămânală la internet și răspunsuri săptămânale (tot online) la întrebările trimise. Înscrierile au început azi.

Dacă știi persoane interesate, dă-le de veste și roagă-le să intre pe blogul cercetării. Acolo găsesc toate informațiile și tot acolo se fac înscrierile. Site-ul este: https://studentperformant.wordpress.com/

Sper să fie de ajutor acest apel și să vedem oameni motivați și performanți în jur!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s