Ultima zi de înscriere pentru trupe în Concursul Internațional Jazz in the Park

Anul ăsta în 3-5 mai voi fi la Concursul Internațional Jazz in the Park. Adică o să ascult câteva dintre trupele care promit mult și care vor cânta în aer liber într-o atmosferă relaxată și friendly.

În ultimii ani la concurs au participat formații de jazz aflate la început de drum sau consacrate și m-am bucurat că pe unele dintre ele le-am văzut și auzit tot mai mult după aceea.

Tot spunem că e greu să te afirmi. Mai ales în muzică. Mai ales dacă nu cânți muzică comercială. Așa e. Tocmai de aceea sper să avem cât mai multe și mai bune trupe înscrise în concurs. Din toată lumea.

jip concurs

Ce câștigi dacă participi?

  • bani: premiile nu-s deloc de neglijat: Premiul I: 9.500 lei net și invitația de a susține un concert în cadrul festivalului Jazz in the Park în perioada 4 – 7 Iulie 2019 (onorariu 2.250 de lei net). Și nu e singurul premiu.
  • șansa de a fi remarcat: nu e un clișeu, pentru că din juriu fac parte specialiști care chiar vor să descopere noi talente. Și experiența anilor trecuți ne arată clar asta.
  • distracție: da, e foarte fain să cânți în aer liber la Jazz in the Park.
  • conexiuni: în lumea asta e musai să cunoști oameni din industrie ca să poți trăi și să te dezvolți. Vin idei, colaborări, cine știe ce iese?

Pentru înscrieri și detalii dă click aici.

PS: Save the date: 3-5 mai, Cluj-Napoca. E primul an când concursul e la distanță de câteva luni de festival. Abia aștept să le savurez pe amândouă. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s